Image
Image
Image 

 

 

 

                         Ontspanning en Relaxen

De regio was al in de Romeinse tijd beroemd om de geneeskrachtige warme minerale baden. Ook vandaag de dag trekken deze baden talloze bezoekers. De heilzame werking van het warme minerale water kun je mineraal_zwembad.jpgeenvoudig ondergaan in verschillende zwembaden, maar een verwendag met diverse massages en heerlijke maaltijden is een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de eeuwenoude Spa-cultuur. In Ognianovo vindt u vele mogelijkheden, en het is eenvoudig te bereiken, op zo'n 20 km van Delchevo.In Delchevo bevinden zich momenteel 4 restaurants, met diverse traditionele maaltijden, en internationale gerechten, op het menu. De kwaliteit is uitstekend, en de prijzen zullen meevallen. In Gotze Delchev, en aan de weg daar naar toe, bevinden zich een ook aantal goede restaurants, in een traditionele setting, met een kaart met zowel traditionele als ook internationale gerechten. Vaak is er een liveoptreden van lokale musici, en zonder uitzondering is de bediening zeerfoto16.jpg vriendelijk en behulpzaam. In de restaurants worden ook smakelijke Bulgaarse wijnen geserveerd, die u aangenaam zullen verrassen. 

 

 

 

U kunt ook op uw gemak de regio verkennen via een “dorpentoer”. In een dag leert u de regio, met al haar verschillende facetten, beter kennen en maakt u kennis met de toeristische hoogtepunten van de verschillende plaatsen. U kunt er ook zelf op uit trekken, we helpen u graag om een interessante route te vinden.

 

 In de weekenden, en in het seizoen ook op weekavonden, vinden in het dorp of in de stad Gotze Delchev, geregeld optredens plaats van folkloristische groepen. Een ongedwongen foto37.jpgmanier om kennis te maken met de lokale bevolking, haar vriendelijkheid en haar gebruiken. Gedurende het gehele seizoen zijn er overal in de regio plaatselijke festivals die een bezoek meer dan waard zijn, en u de zonnigste kant van het authentieke Balkanleven laten zien. U vindt her en der in de stad aankondigingen.